Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, spune că e posibil să facă parte din următorul guvern

Președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, spune că este posibil să facă parte din următorul guvern.

Paul Stănescu recunoaște că nominalizarea viitorului prim-ministru nu va fi un lucru ușor de făcut. Dacă partidul din care face parte i-o va cere, Paul Stănescu își va asuma ocuparea unui portofoliu ministerial.

„Nominalizarea viitorului prim-ministru va fi o chestiune greu de făcut. Vă asigur însă că va fi un om politic tot din PSD, iar din discuţiile noastre reiese că vrem să fie un guvern în care să avem foarte mulţi oameni politici cu greutate, cu rezultate foarte bune. Am refuzat să intru în acest guvern, dar, dacă partidul mi-o va cere, voi intra în următorul guvern. Trebuie să te cheme cineva ca să faci parte din următorul guvern. Voi  intra în următorul guvern, dar în anumite condiţii, nu chiar aşa la prima strigare, pentru că îmi doresc să fie o echipă politică. Oamenii politici au responsabilitate. Au fost votaţi şi cred că răspunderea lor faţă de actul de guvernare este mult mai mare. Dacă te duci acolo, trebuie să poţi fi tras la răspundere pentru ceea ce faci acolo. Nu te duci doar ca să-ţi scrie în CV sau pe cruce, ca să fiu dur, că ai fost ministru”, a declarat, la sfârșitul săptămânii trecute, într-o conferință de presă, președintele PSD Olt.

Paul Stănescu mai spune că din următorul executiv este posibil să facă parte și oameni care au ocupat funcții de miniștri și în Guvernul Grindeanu, dar numai oameni care au avut rezultate bune.

„În următorul guvern se pot regăsi miniştri din fostul guvern care au făcut treabă. Aş fi subiectiv să spun cine, se va face o analiză în Comitetul Executiv.  Deja sunt trei care au trecut evaluarea şi care pot rămâne şi în următorul guvern. Aceste lucruri se vor discuta cu transparenţă în Comitetul Executiv pentru că este foarte greu şi pentru preşedintele partidului să-şi asume nişte oameni”, a mai spus senatorul Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here