Restaurantul Casa Domnească din Slatina, prins în afara legii la o lună de la deschidere/Cine se află în spatele afacerii

Firma care administrează restaurantul Casa Domnească din Slatina (fostul restaurant Simil de lângă sediul Consiliului Județean – o afacere alimentată din umbră de persoane care nu ar dori să se afle că ar avea vreo legătură cu investiția) a fost prinsă că încalcă legea la doar o lună de la deschiderea oficială, fiind amendată de Primăria Slatina pentru lucrări efectuate în lipsa autorizației de funcționare.

Este vorba de SC Divamar Pro Holding SRL, sancționată contravențional de municipalitate cu o amendă în valoare de 1000 lei pentru că a adus modificări unei suprafețe de teren, realizând un soi de intrare pentru autoturisme spre curtea restaurantului, loc ce poate fi utilizat și ca parcare auto, fără să fi obținut în prealabil autorizație de construire de la primărie.

Citeşte şi Preşedintele Consiliului Judeţean Olt a fost achitat în procesul în care a fost judecat pentru ucidere din culpă

Încălcarea legii a fost descoperită de inspectorii municipalității zilele trecute, la un control de rutină, potrivit surselor OLT-ALERT. Amenda ar fi putut fi mai mare, întrucât legislația în domeniu prevede amenzi între 1000 lei și 100.000 lei, însă, cel mai probabil, s-a ţinut cont de faptul că firma s-ar afla la primul derapaj de la lege.

Citeşte şi Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina, primul loc pe judeţ la promovarea Bac-ului/Ierarhia liceelor

SC Divamar Pro Holding SRL este o firmă înființată în 2015, cu sediul în Slatina, strada Piața Gării, nr. 8, bl. 9, sc. C, etaj 2, ap. 11, administrată de o anume Ecaterina Costea, de 49 de ani, născută în Piatra Olt, unic asociat. Societatea are ca domeniu principal de activitate comerțul cu amănuntul, mai multe activități secundare și câteva activități autorizate pe puncte de lucru.

Citeşte şi Peste 63% dintre elevii care au susţinut Bacalaureatul au promovat examenul

Unul dintre punctele de lucru, altul decât cel unde funcționează restaurantul, este în Slatina, str. A.I. Cuza, bl CAM 3, sc. B, parter, unde firma desfășoară, potrivit autorizării, comerț cu amănuntul al unor bunuri (produse cosmetice, încălțăminte, jucării, articole de papetărie, articole de uz casnic, electrocasnice, textile etc.). Pentru același tip de activitate SC Divamar Pro Holding SRL a mai deschis puncte de lucru în municipiul Curtea de Argeș (b-dul Basarabilor, bl. E3, parter, județul Argeș), Râmnicu Vâlcea (str. Calea lui Traian, nr. 156 – 158, județul Vâlcea), dar și în Drobeta-Turnu Severin (str. Numa Pompiliu, nr. 8, județul Mehedinți).

Citeşte şi Liceele din Olt unde nici un candidat nu a promovat examenul de bacalaureat

Toate aceste puncte de lucru au un element comun, acela că au fost deschise în prima jumătate a acestui an, lucru care denotă faptul că firma-mamă este pusă pe fapte mari în domeniul afacerilor.

De unde ar putea avea bani femeia care a înființat societatea în 2015 nu știm. Există însă informații care circulă în anumite cercuri despre niște indivizi dubioși care ar alimenta financiar afacerea, așa cum ar fi alimentat și lucrările de modernizare a imobilului în care funcționează, de la sfârșitul lunii mai, restaurantul Casa Domnească.

Citeşte şi EXPLOZIE în locuinţa unui bătrân din Olt/Omul a suferit arsuri la faţă şi la mâini/FOTO+VIDEO

Cert este că la punctul de lucru din b-dul A.I Cuza, nr. 16, figurează peste 20 de angajați, unii dintre aceștia având calitatea de lucrători comerciali, dar pe care nu îi vede nimeni lucrând, ci purtându-se ca niște șefi.

Vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here