Ce instituții din Olt sunt puricate, acum, de Curtea de Conturi și ce primării sunt vizate/Unde au fost depistate nereguli grave

Auditorii Camerei de Conturi Olt se află în plin proces de control, în acest moment, în patru instituții publice din administrația publică locală, respectiv la Consiliul Județean Olt și la primăriile municipiilor Slatina și Caracal, dar și la Primăria Drăgănești-Olt, potrivit surselor OLT-ALERT. Unde deja au sfârșit verificările, auditorii externi au depistat mai multe nereguli, printre care se numără și cele legate de plăți efectuate de autoritățile publice pentru diverse prestări de servicii sau lucrări care nu se regăsesc decât pe hârtie.

Citește și Ultima DEZVĂLUIRE despre INCULPATUL Darius Vâlcov: Unde și-a instalat biroul

În vizorul auditorilor externi se află, ca de obicei, modul de încasare a taxelor și impozitelor la bugetele locale, precum și modul de cheltuire a banilor publici.

Cum verificările sunt cam pe final la obiectivele enumerate mai sus, în această lună angajații din Olt ai Curții de Conturi a României urmează să ia la bani mărunți primăriile localităților Gura Padinii și Grojdibodu, conform surselor citate.

Citește și Accident TERIBIL în Olt, pe un drum european/Trei victime, dintre care un copil declarat DECEDAT/IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

Ultimele controale încheiate deja au fost derulate la Direcția de Sănătate Publică Olt, la Casa Județeană de Pensii și la Direcția Agricolă. De asemenea, reprezentanții Camerei de Conturi Olt au mai încheiat verificările desfășurate în primăriile localităților Pârșcoveni, Dobrun, Cîrlogani, Optași Măgura și Osica de Jos, unde au fost descoperite, precizează sursele noastre, mai multe nereguli. La unele dintre primării, unele dintre aceste nereguli sunt legate de plăți efectuate în contul unor prestări de servicii sau lucrări neexecutate. Cel mai probabil, așa cum se întâmplă mai mereu, concluziile auditorilor externi vor fi contestate de reprezentanții instituțiilor verificate.

Citește și AJFP Olt: O nouă obligaţie pentru agenţii economici cu cifră de afaceri de peste 220.000 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here