Ultima DEZVĂLUIRE despre INCULPATUL Darius Vâlcov: Unde și-a instalat biroul

Fostul premier Sorin Grindeanu atrage atenția că omul care a făcut evaluarea Guvernului condus de el, Darius Vâlcov, are acum birou chiar în sediul Guvernului și susține că acesta este ”foarte inventiv”, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și Accident TERIBIL în Olt, pe un drum european/Trei victime, dintre care un copil declarat DECEDAT/IMAGINI DE LA FAȚA LOCULUI

”Depinde. Eu ii doresc primului ministru Tudose să ducă mandatul la final, adică 2020. Depinde de modul în care va relaționa cu președintele partidului, dl Liviu Dragnea, cu oamenii președintelui din guvern. Mă refer la cei de forță. Depinde de partea economică. Nu s-a scris niciunde în programul de guvernare că trebuie să avem impozit pe cifra de afaceri, sau de taxa de solidaritate. Eu știu că domnul Vâlcov e foarte inventiv, apropo și de evaluarea pe care a făcut-o la guvernul pe care l-am condus. Am înțeles că, mai nou, are birou chiar în sediul Guvernului”, a declarat Sorin Grindeanu, la Mediafax., citată de stiripesurse.ro.

Citește și Se schimbă legea: Orice posesor de card bancar este vizat

Darius Vâlcov este judecat în mai multe dosare pentru fapte de corupție săvârșite, potrivit procurorilor DNA, atât în vremea când era primar al Slatinei, cât și în timpul mandatului de ministru al Finanțelor Publice.

Citește și AJFP Olt: O nouă obligaţie pentru agenţii economici cu cifră de afaceri de peste 220.000 lei

Cu toate acestea, nu cu mult timp în urmă fostul demnitar declara presei că este angajat al grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here