CRIMĂ în Olt: Cu o CRUZIME de neimaginat, un bătrân de 85 de ani şi-a UCIS soţia cu o lopată

Un bătrân de 85 de ani din oraşul Piatra Olt şi-a ucis soţia cu o lopată cu care a lovit-o de nenumărate ori. În urma loviturilor extrem de violente, femeia, de 78 de ani, a decedat câteva ore mai târziu. După teribila faptă, bătrânul a fugit de la domiciliu. El a fost găsit după două zile de poliţişti, iar miercuri a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul aceleiaşi zile, procurorii să ceară judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi Accident GRAV în Olt, soldat cu cinci VICTIME, dintre care una încarcerată şi două INCONŞTIENTE/Imagini CUMPLITE

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt spun că, în data de 30 iulie, în timp ce suspectul se afla în locuinţa comună din Piatra-Olt, sat Criva de Jos, a pus mâna pe o lopată şi a început să-şi lovească soţia în mod repetat, peste tot corpul. În scurt timp, în urma loviturilor de o violenţă extremă, femeia a decedat. Corpul fără viaţă a fost găsit două zile mai târziu de fiul femeii.

Citeşte şi Accident la Slatina: Minoră LOVITĂ de maşină pe trecerea de pietoni/Şoferul a fugit

„După săvârşirea faptei, suspectul, N.M., a fugit de la locuinţa comună, acesta fiind depistat la data de 01.08.2017 cu ocazia cercetărilor, de către organele de poliţie, la un alt imobil de pe raza aceleiaşi localităţi.

Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul IML Craiova rezultă că moartea victimei N.E. a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo – cerebrale, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral produs în condiţiile unui politraumatism – heteroagresiune.

Citeşte şi Fostul primar al Caracalului, Gheorghe Anghel, ÎNCHISOARE cu EXECUTARE şi pentru devalizarea primăriei

Pe corp prezită multiple leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire repetată, cu corp dur cu margini ascuţite, posibil lopată, comprimare între planuri dure şi compresiune digitopalmară la nivel cervical.

Citeşte şi Dosar penal pentru UCIDERE din CULPĂ în cazul băiatului înecat în lacul fostului director de la „Doina Oltului”

Între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă necondiţionată. Moartea poate data din data de 30/31.07.2017”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

Citeşte şi Numărul de morţi în accidente a crescut în Olt anul acesta faţă de anul trecut

Procurorii au dispus, prin ordonanţa din data de  02.08.2017, reţinerea pe o durată de 24 ore a suspectului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  omor.

În cursul zilei de miercuri, procurorii vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here