Incendiu de proporţii la depozitul de băuturi alcoolice pe care Grosbi îl are în Slatina/FOTO+VIDEO

Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă noaptea la depozitul de băuturi alcoolice şi răcoritoare pe care Grosbi, unul dintre distribuitorii de top din sudul ţării, îl deţine în Slatina, acţiunea pompierilor pentru lichidarea acestuia fiind una de amploare. Pentru lichidarea focului, salvatorii au utilizat mai multe autospeciale de stingere şi de muncă operativă. Imobilul a ars generalizat pe mii de metri pătraţi. Flăcările au afectat şi o autoutilitară care se afla în incinta depozitului. Pagubele produse de foc sunt impresionante.

Depozitul este situat pe strada Nicolae Bălcescu, acolo unde incendiul a izbucnit în jurul orei 23.00. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere, utilizând şi un bazin de 9.000 de litri cu apă.

„Depozitul a ars generalizat pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi. S-a intervenit cu trei autospeciale de stingere şi cu autocamionul cu un bazin de 9.000 de litri de apă. De asemenea, în sprijin a venit şi o autospecială de stingere de la SPSU Rivergate.

Citeşte şi GRAV accident în Olt, pe DN 6/Trei bărbaţi au ajuns la spital/Imagini de la faţa locului

La faţa locului s-a aflat şi un echipaj SMURD, autospeciala pentru descarcerare, dar şi două autospeciale pentru muncă operativă sub coordonarea prim-adjunctului inspectorului şef al ISU Olt”, a declarat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, căpitanul Cornel Gogolan.

Citeşte şi Lovitură pentru mii de șoferi! Amenzile vor curge pe ‘bandă rulantă’

Salvatorii au reuşit să evacueze la timp din depozit mai multe butelii cu aer. O autoutilitară aflată în incinta depozitului a fost afectată de incendiu. Nu au fost anunţate victime.

Citeşte şi Accident rutier MORTAL în Olt/O femeie a murit în drum spre spital/Dosar pentru ucidere din culpă

Deşi unul de amploare, incendiul a fost stins la aproximativ o oră şi jumătate de la izbucnire. Cu toate acestea, pagubele sunt impresionante.

Citeşte şi Guvernul A MĂRIT SALARIILE cu 15%: Angajații din administrația publică locală sunt primii beneficiari

„Au ars interiorul halei pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, materiale combustibile şi ambalaje, biroul de supraveghere şi centrala de detecţie, două monitoare şi două imprimante, un dozator de apă, un DVR, două motostivuitoare, actele gestionarilor dintr-un fişet metalic şi parţial prelata unui camion. S-a distrus parţial marfa din apropierea biroului, iar restul mărfii prezintă o stare avansată de degradare. Au fost evacuate 12 butelii de GPL”, a mai precizat căpitanul Cornel Gogolan.

Citeşte şi Guvernul a decis prin ordonanţă de urgenţă: Cum şi când se va putea recupera taxa auto

Totul ar fi pornit de la un scurtcircuit electric, susţin pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here