Șefa Inspectoratului Școlar Județean Olt, Felicia Man, DEMISĂ de ministrul Educației

Șefii inspectoratelor școlare din 13 județe au fost revocați, vineri, din funcție de ministrul Educației, Liviu Pop, printre persoanele demise numărându-se și șefa Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt, Felicia Man.

În rând cu Felicia Man au mai fost demiși inspectorii generali județeni din Caraș-Severin, Ialomița,  Ilfov, Brăila, Buzău,  Vrancea, Constanța, Sibiu, Arad, Tulcea, Mehedinți și Călărași.

Citește și Procurorii DNA București au luat în vizor Direcția Sanitară Veterinară Olt/ Iată motivele

Potrivit informațiilor publicate de Hotnews.ro, ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor județene vineri seara, prin fax, și urmează să intre în vigoare peste 15 zile, conform legii.

Citește și Un gigant bancar își avertizează clienții: Vor avea probleme la plata cu cardul! Când se va întâmpla acest lucru

Contactată de OLT-ALERT, Felicia Man a spus că nu cunoaște motivele demiterii sale și că nu comentează în nici un fel această decizie.

Citește și REACȚIA autorităților din Corabia la acuzațiile privind tăierea teilor de pe marginea unei străzi/FOTO

„Nu comentez în nici un fel decizia Ministerului Educației”, a declarat șefa IȘJ Olt.

Citește și ALERTĂ meteo – Weekend cu vreme SUFOCANTĂ în România: Informare de ultimă oră a meteorologilor

După o perioadă de interimat la conducerea instituției, Felicia Man a devenit inspector general cu acte în regulă după ce a promovat concursul pentru ocuparea acestei funcții.

1 COMENTARIU

  1. Te-a destituit Genunche ,cucoana??? Bine ti-a făcut !!!!Cum voi știți să batjocoriți copiii ,care au învățat, așa meritați si voi să fiți batjocoriți !!!!Sa nu mai angajați incompetenți pri fraudă si sa copiați la examene ,HOTILOR !!!!Știți doar să mințiți poporul cu televizorul !!!? Lasă ,că are el grije Valcov,o să sa-i facă o evaluare mai mică ca Zero !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here