Cătălin Rotea va fi noul manager al Spitalului Județean Slatina/Când va prelua efectiv funcția

Fostul prefect și secretar de stat Cătălin Rotea va prelua funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Potrivit surselor OLT-ALERT, Rotea va deveni șeful celei mai importante unități sanitare din județ începând cu data de 1 septembrie.

Citește și Accident rutier în Olt: Șase persoane implicate, printre care un tată și un copil. Aceștia au ajuns la spital/FOTO+VIDEO

Sursele OLT-ALERT au mai spus că actualul manager al spitalului, Elena Vișan, nu va rămâne fără loc de muncă, ci va primi un important post administrativ într-o altă instituție.

Citește și Vacanța de vară ar putea fi PRELUNGITĂ: Vezi în ce context debutul anului școlar ar putea fi ratat

Cătălin Rotea a ocupat, în 2013, funcţia de comisar şef al Gărzii de Mediu Olt şi pe cea de prefect al judeţului Olt în perioada septembrie 2013 – martie 2014. El a devenit ulterior şef de cabinet al ministrului Finanţelor Publice Darius Vâlcov. În aprilie 2015, Rotea s-a mutat la Ministerul Dezvoltării Rurale şi Administraţiei Publice, pe un post de consilier, iar în perioada 2015-2016 a condus Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt. În 17 ianuarie 2017, el a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, unde a stat mai puțin de trei luni.

Citește și Peste 150 de școli și grădinițe din Olt funcționează în afara legii/ Lista RUȘINII

Citește și Compania de Apă Olt pregătește terenul pentru investiții de 150 de milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here