Incendiu PUTERNIC la un magazin din Slatina / Imagini de la fața locului

Un incendiu puternic a izbucnit duminică la un magazin situat pe strada Trandafirilor din Slatina, acolo unde pompierii intervin în forță și la această oră. Lângă magazin se află și un bar. În acest moment, salvatorii acționează la etajul magazinului, pentru evacuarea materialelor care se află acolo.

Focul a izbucnit înainte de ora prânzului la etajul clădirii. Imediat a fost dată alarma și au sosit pompierii cu două autospeciale de stingere, dar și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, apoi salvatorii au început imediat evacuarea materialelor aflate la etajul imobilului.

„Au ars materiale combustibile depozitate la etajul clădirii. Intervine Detașamentul Slatina cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Incendiul a fost lichidat. Se intervine pentru evacuarea materialelor aflate la etaj”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Potrivit persoanelor aflate la fața locului, la etajul imobilului se aflau mai multe materiale de curățenie, foarte multă hârtie igienică și role de bucătărie.

În aceeași clădire funcționează și un bar dar, cu toate că flăcările s-au manifestat până lângă el, localul nu a fost afectat.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here