Incendiu PUTERNIC la un magazin din Slatina / Imagini de la fața locului

Un incendiu puternic a izbucnit duminică la un magazin situat pe strada Trandafirilor din Slatina, acolo unde pompierii au intervenit în forță într-un timp foarte scurt. În pericol s-a aflat și o berărie care funcționează în același imobil. Ce s-a întâmplat de fapt!

Citește și Accident rutier la ieșirea din Balș: Un autoturism s-a RĂSTURNAT pe calea ferată

Focul a izbucnit înainte de ora prânzului la etajul clădirii. Imediat a fost dată alarma și au sosit pompierii cu două autospeciale de stingere, dar și un echipaj SMURD.

Citește și Scapă primarul din Izvoarele și Sorin Păduraru de dosarul de corupție? De unde vine răspunsul

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, apoi salvatorii au început imediat evacuarea materialelor aflate la etajul imobilului.

Citește și Cod Galben de ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină în Olt /Harta tuturor zonelor afectate

„Au ars materiale combustibile depozitate la etajul clădirii. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, la fața locului ajungând și un echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citește și Incendiu PUTERNIC la un magazin din Slatina / Imagini de la fața locului

Intervenția pompierilor a durat în jur de 40 de minute. „După lichidarea incendiului s-a acționat pentru evacuarea produselor, astfel încât să fie eliminat reiscul de reizbucnire a incendiului”, a mai precizat Alin Băsășteanu.

Citește și Mariana Gheorghe și Florica Grecu rămân în conducerea IȘJ Olt/Adelin Bărbulete așteaptă delegarea pe postul de șef suprem

Potrivit persoanelor aflate la fața locului, la etajul imobilului se aflau mai multe materiale de curățenie, produse chimice, foarte multă hârtie igienică spray-uri etc.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, mai spun pompierii.

Citește și Angajatorii din Olt pot RECRUTA direct forță de muncă, deși nu e nici o bursă a locurilor de muncă

„La etaj se afla și contorul electric al magazinului, iar dezvoltarea incendiului a fost favorizată de materialele combustibile depozitate în apropierea contorului”, a mai afirmat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Citește și Soarta impozitului pe dividente e decisă: Ce a anunţat premierul Mihai Tudose

În aceeași clădire funcționează și o berărie dar, cu toate că flăcările s-au manifestat până lângă el, localul nu a fost afectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here