Accident rutier la ieșirea din Balș: Un autoturism s-a RĂSTURNAT pe calea ferată

Un autoturism condus de un slătinean s-a răsturnat la ieșirea din Balș spre Craiova, după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului. La fața locului au ajuns pompierii și un echipaj SMURD.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 34 de ani, din Slatina. El a pierdut controlul asupra volanului, autoturismul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe calea ferată din apropierea șoselei.

Citește și Scapă primarul din Izvoarele și Sorin Păduraru de dosarul de corupție? De unde vine răspunsul

Șoferul a reușit să părăsească mașina, apoi a strigat după ajutor. Cu ajutorul unor persoane care se aflau în apropiere, slătineanul a reușit să repună autoturismul pe roți. Acesta a fost ulterior îndepărtat de calea ferată cu ajutorul unui tractor.

Citește și Cod Galben de ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină în Olt /Harta tuturor zonelor afectate

„Un autoturism în care s eafla doar șoferul, în vârstă de 34 de ani, din Slatina, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe calea ferată. Șoferul a ieșit din autoturism după accident, iar mașina a fost îndepărtată de pe calea ferată cu ajutorul unui tractor.

Citește și Incendiu PUTERNIC la un magazin din Slatina / Imagini de la fața locului

Șoferul nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital. Conducătorul auto a anunțat că autoturismul s-a răsturnat pe calea ferată și că el a fost repus roți cu ajutorul unor cetățeni, înainte de sosirea echipajelor de intervenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Citește și Mariana Gheorghe și Florica Grecu rămân în conducerea IȘJ Olt/Adelin Bărbulete așteaptă delegarea pe postul de șef suprem

Urmează ca polițiștii să stabilească clar care au fost împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citește și Angajatorii din Olt pot RECRUTA direct forță de muncă, deși nu e nici o bursă a locurilor de muncă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here