Puteau să OMOARE persoane nevinovate dacă nu erau opriți la timp de polițiști/Ce s-a întâmplat

Polițiștii olteni au continuat seria controalelor în traficul rutier în acest weekend, mai mulți conducători auto fiind depistați în timp ce săvârșeau infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Cele mai multe nereguli depistate au fost în rândul șoferilor care nu au o problemă în a se urca la volan băuți. Un caz ieșit din comun a fost al unui bărbat de 44 de ani, din Pârșcoveni, care, prins băut bine la volan de polițiști și suspendu-i-se permisul de conducere, a continuat să își conducă mașina. Și nu oricum, ci după ce și-a înecat necazul în băutură și mai mult. Astfel de oameni aduc moartea unor persoane nevinovate – cronica neagră a accidentelor mortale sunt pline de astfel de cazuri. 

Bărbatul de 44 de ani a fost oprit în trafic de polițiștii din Balș sâmbăta trecută, în zona Pădurea Sarului, pentru un control de rutină. Testat cu aparatul alcooltest, oamenii legii au descoperit că șoferul avea o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Împotriva sa au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe, fiindu-i suspendat permisul de conducere.

În aceeași zi, șoferul nostru a fost prins de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Șopârlița, deși nu mai avea drept de conducere și, de data aceasta, cu mult mai beat.

„În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Cu o zi înainte, polițiștii au depistat în trafic, pe raza comunei Fărcaşele, un alt bărbat, de 53 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Astfel de oameni aduc moartea unor persoane nevinovate – cronica neagră a accidentelor mortale sunt pline de astfel de cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here