Accident de muncă MORTAL în Olt/ Moarte GROAZNICĂ pentru un muncitor din Corabia

Un groaznic accident de muncă s-a petrecut spre sfârșitul lunii trecute în perimetrul unei balastiere din zona Corabia, unde un muncitor și-a pierdut viața în chinuri de nedescris. Omul avea 54 de ani și era căsătorit. Cazul se află în atenția Poliției. De asemenea, o anchetă se află în desfășurare și la nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt.

Nenorocirea a avut loc în 26 august în incinta unei balastiere din zona Corabia. Potrivit inspectorilor de muncă, muncitorul se afla în zona unei stații de sortare a balastului, unde supraveghea o bandă transportoare care, la un moment dat, s-a blocat. Omul a intervenit la capătul utilajului pentru deblocare, a reușit să îl repună în mișcare, dar, din păcate, cu prețul vieții. O mână i-a fost prinsă de utilaj, care l-a târât între bandă și tamburul de întoarcere, unde victima a fost strivită la propriu.

Citește și Tragedie în Olt: Un bărbat și-a pierdut viața după ce plonjat cu mașina în râu/Imagini de la fața locului

„Muncitorul a murit în condiții groaznice. Cazul este cercetat acum de organele de anchetă, dar și de Inspectoratul Teritorial de Muncă, pe linia noastră, evident”, a declarat Florin Fumureanu, inspector şef adjunct pe parte de Securitate şi Sănătate în Muncă în cadrul ITM Olt.

Citește și Măsuri dispuse primăriilor de Prefectura Olt la început de an școlar

Bărbatul era din Corabia. El a lăsat în urmă o soție și un fiu devastați de durere.

Citește și Inspectorii de muncă din Olt au aplicat amenzi de peste 110.000 lei luna trecută

Inspectorii de muncă au depistat, luna trecută, peste 160 de nereguli la nivelul angajatorilor din Olt, pentru care aplicat diverse sancțiuni, printre care și amenzi de peste 110.000 de lei.

Citește și Proiect de lege în parlament: Fără poliţiști care să îi „vâneze” pe șoferi/VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here