Începe LUPTA pentru funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Olt

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează marți, 12 septembrie, proba scrisă a concursui pentru ocuparea funcției de director executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt, post pentru care se bat trei candidați.

Este vorba de Talia Cincă, cea care a ocupat până de curând postul în regim de interimat, Andrei Iordache, fost director al instituției în urmă cu circa șase ani și fost manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, și liberalul Viorel Ionescu.

Cei trei au mai susținut acest concurs în primăvară, nici unul dintre ei nereușind să întrunească numărul minim de puncte la proba scrisă, astfel încât să susțină și interviul. Proba a fost susținută atunci și de medicul Livia Teleu, care de data aceasta nu s-a mai înscris în cursă.

Condiţiile de participare sunt următoarele: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here