Demisie RĂSUNĂTOARE la Tribunalul Olt/ Judecătorul Marușcă vrea să revină din pensie

După doi ani de șefie în fruntea Secției penale a Tribunalului Olt, judecătoarea Doina Gabriela Zăvilași a demisionat din funcție. În vremea ce Zăvilași dorește să scape de sarcini în plus, judecătorul Gheorghe Marușcă, recent pensionat, solicită reîncadrarea în funcția pe care a ocupat-o ani și ani la Tribunalul Olt.

Citește și Firma care modernizează Maternitatea Slatina dă din colț în colț: Nu poate duce la bun sfârșit lucrările

Solicitarea de eliberare din funcție prin demisie a judecătoarei Doina Gabriela Zăvilași se află pe ordinea de zi Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), cererea sa urmând să fie luată în discuție în data de 14 septembrie.

Citește și Ședință EXTRAORDINARĂ la CJ Olt pe tema Referendumului „Olt-Romanați”

Tot atunci se va discuta și solicitarea judecătorului Gheorghe Marușcă, pensionat recent, de a fi reîncadrat în postul de judecator la Tribunalul Olt.

Judecătoarea Zăvilași ocupă funcția de președinte al Secției penale a Tribunalului Olt din anul 2015.

Citește și Deschidere de an școlar cu emoții și veselie în școlile din Olt/ FOTO+VIDEO

Cererea formulată de ea este pe ordinea de zi a Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din data de 14 septembrie. Solicitarea magistratului pare un pic paradoxală, în condițiile în care în urmă cu două luni el a cerut CSM pensionarea, după ce, în urmă cu trei, solicitase prelungirea mandatului cu trei ani. Atunci, Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii i-a admis cererea.

Citește și Nicolae Sulger, profesor: Voi răspunde cu DA la referendum, în semn de respect pentru conjudețeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here