Andrei Iordache și Talia Cincă, respinși la concursul pentru postul de șef al DSP Olt

Atât Andrei Iordache, cât și Talia Cincă au fost respinși la proba scrisă susținută, marți, la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), în cadrul concursului de ocuparea a funcției de director executiv al Direcției de Sănătate Publică (ANFP) Olt, nici unul dintre cei doi candidați nereușind să atingă pracul minim de 70 de puncte, astfel încât să se califice pentru proba de interviu.

În vreme ce Andrei Iordache a obținut 45,9 puncte, Talia Cincă a primit pentru răspunsurile scrise numai 16,4 puncte.

Citește și Avansări în grad și exercițiu demonstrativ de Ziua Pompierilor la Slatina. Nu a lipsit defilarea Gărzii de Onoare

Cel de-al treilea candidat care și-a depus dosarul pentru participarea la concurs, liberalul Viorel Dumitru Ionescu, nu s-a mai prezentat la proba scrisă.

Citește și Lia Olguța Vasilescu, despre drumul expres Pitești-Slatina-Craiova: „Începe construirea”

Cei trei, alături de medicul Livia Teleu, au mai susținut concursul pentru ocuparea aceleiași funcții în primăvara acestui an, succesul nefiind de partea nici unuia dintre ei.

Citește și Tel Drum vrea să reabiliteze un drum care traversează județul Olt/ Miză financiară fabuloasă

În acest context, la conducerea DSP Olt rămâne Adela Bobeș, numită pe postul de director interimar în urmă cu o săptămână, în locul Taliei Cincă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here