GRAV accident rutier în Olt, pe DN 65, la Slătioara / O victimă a MURIT

Un grav accident de circulație s-a petrecut sâmbătă dimineață pe raza comunei Slătioara, la intersecția DN 65 cu DJ 677, soldat cu o victimă găsită încarcerată între fiarele mașinii de pompieri. Este vorba de un bărbat care nu a putut fi salvat, el fiind găsit decedat.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, fiind implicate o autoutilitară și un autoturism Cielo, cel mai probabil pe fondul neacordării de prioritate în intersecție. Impactul a fost devastator pentru Cielo, al cărui șofer, un bărbat de 53 de ani, din localitatea Cîrlogani, a rămas încarcerat în mașină.

Ajunși la fața locului, pompierii au demarat imediat acțiunea de descarcerare pentru extragerea și salvarea victimei. Din păcate, bărbatul de 53 de ani avea leziuni incompatibile cu viața.

„Bărbatul din Cielo, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Cîrlogani, a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de medicul de pe ambulanță. Șoferul autoutilitarei nu prezenta urme de traumă și a refuzat monitorizarea medicală și transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Pe timpul intervenției traficul rutier nu a fost oprit în zonă, circulându-se pe un singur sens.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc accidentul. Șoferul de pe autoutilitară este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Imagini de amator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here