Un tânăr de 25 de ani din Olt și-a pus capăt vieții spânzurându-se/ Atenție, imagini care ȘOCHEAZĂ

Un tânăr de 25 de ani din Balș s-a spânzurat cu un cablu în pădurea de la Mâinești, fiind găsit de prieteni duminică seara, după ce aceștia l-au căutat câteva ore, potrivit realitateaoltului.ro

Ionuț Cătălin Dumitrașcu era student pentru a doua oară la o facultate din București, dar se ocupa și de o mică afacere. Potrivit cunoscuților lui, tânărul a decis să își pună capăt zilelor după o ceartă cu prietena sa. El și-a pus gândul negru în aplicare spânzurându-se de un copac din pădurea de la Mâinești.

Citește și SLATINA sub APE: În doar câteva minute, mai multe străzi au fost inundate de ploaia torențială/FOTO

Potrivit unor surse citate de realitateaoltului.ro, înainte de a recurge la gestul extrem bălșeanul ar fi spus câtorva prieteni că intenționează să se sinucidă.

Ionuț Cătălin Dumitrașcu era singur la părinți și locuia cu bunica sa, pentru că părinții erau plecați la muncă în străinătate.

Citește și Avertizările meteo au pus pe jar autoritățile din Olt/A fost convocat Comitetul pentru Situații de Urgență/Măsuri de ULTIMĂ ORĂ

Chemat la locul unde tânărul a fost găsit atârnând în ștreang, echipa medicală de pe ambulanță nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Citește și O celebră pictoriță din SUA folosește materiale de la Alro Slatina în proiectele sale artistice

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit tânărul.

Citește și OFICIAL de la Curtea Supremă: De ieri, polițiștii locali nu mai pot amenda șoferii în trafic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here