Finanțele Publice Olt vor o nouă întâlnire cu agenții economici pe tema Split TVA

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJOFM) Olt va organiza joi, 28 septembrie, o întâlnire dedicată contribuabililor pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la tema „Plata defalcată a TVA”. În cadrul aceleiaşi întâlniri vor fi clarificate şi aspecte privind tema “Spaţiul Privat Virtual-modalităţi de înregistrare, facilităţi înrolare în Spaţiul Privat Virtual”.

Întâlnirea va avea loc la sediul instituţiei din Slatina, str.Arcului, nr.2A, ]n sala de şedinţe de la etajul 1, începând cu ora 10,00.

În afara clarificărilor referitoare Split TVA, în cadrul întâlnirii vor fi clarificate şi aspecte privind tema “Spaţiul Privat Virtual-modalităţi de înregistrare, facilităţi înrolare în Spaţiul Privat Virtual”.

„Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul «Formularului de contact» de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria «Asistenţă în domeniul fiscal»’, Subcategoria «Întâlniri cu contribuabilii»”, se arată într-un comunicat de presă al Fiscului.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme.

Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere la sediul A.J.F.P Olt , prin intermediul CallCenter-ului apelând numărul de telefon 031 .403.91.60 sau prin accesarea listei întâlnirilor disponibile la următorul link : https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

O primă întâlnire a reprezentanților Fiscului cu contribuabilii interesați de subiectul plății defalcate a TVA a avut loc în 21 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here