AJOFM Olt oferă 800 de locuri de muncă sezonieră în Spania, la cules de căpșuni/Amănunte despre condițiile de muncă și salariu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt,, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania (dintre care 400 locuri pentru cupluri, 400 locuri pentru femei), pentru munca sezonieră în agricultură. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18–50 ani, pentru recoltarea căpşunilor, campania 2018. Reprezentanții AJOFM Olt, nu se solicită experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate pe zi/40,15 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua a șaptea fiind zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii, până la finalul zilei, lucrătorii beneficiind de o pauză de o jumătate de oră.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților).
Plata transportului către Spania este suportată de către angajator, urmând să fie recuperată din salariul lucrătorului, iar plata transportului pentru întoarcere, dacă se respectă contractul, este suportată de către angajator. Transportul pentru întoarcere va fi suportat de către lucrător, dacă acesta decide să rezilieze contractul.

Perioada de probă este de 15 zile, contractul putând fi reziliat atât de angajator, cât și de lucrător.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt din Slatina, strada Prelungirea Crişan, nr. 2, tel. 0249/411002. Data limită de înscriere este 5 decembrie 2017. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior, mai arată reprezentanții AJOFM Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here