Apar noi lideri în PNL Olt/Președintele PNL Olt, Ion Moisescu: Se muncește, am adus oameni buni în partid

Exif_JPEG_420

Noua președintă a femeilor liberale din slătinene este Elena Ioțu, în urma alegerilor care au avut loc joia trecută, când a fost ales un nou birou al Organizației Femeilor Liberale Slatina.

Citește și Grav ACCIDENT rutier în Olt, la Caracal: Două persoane au ajuns cu răni serioase la spital/Imagini de la fața locului

Alegeri au avut loc, vineri, și în Organizația Tineretului Liberal Slatina, președintele ales al acesteia fiind Dragoș Popa.

La jumătatea lunii octombrie vor fi organizate alegeri interne pentru noua echipă desemnarea noii conduceri a TNL Olt, urmate de alegerile OFL Olt.

Citește și Veste teribilă pentru șoferi: Cum vor plăti mai mult, conform noii taxe auto pregătită de Guvern

Și pensionarii urmează să își desemneze conducerea la o dată care nu a fost stabilită încă.

„Am avut alegeri la OFL Slatina, unde noua președintă este doamna Elena Ioțu. Urmează aă avem în 14 octombrie alegeri pentru conducerea TNL Olt, în jurul datei de 24 octombrie urmează să avem alegeri la OFL Olt, și urmează să fie stabilită și data alegerilor la nivelul organizației de pensionari”, a declarat președintele PNL Olt, Ion Moisescu.

Citește și Darius Vâlcov, vârf de lance al PSD pentru căderea Guvernului Grindeanu, a evaluat și Guvernul Tudose

În paralel cu alegerile interne, liberalii duc și muncă pentru dezvoltarea organizațiilor cu noi membri de partid.

„Muncim, se muncește, am adus oameni buni în partid, dar nu facem din asta o bravadă în spațiul public, pentru că nu acesta este scopul nostru încă, ci acela de a întări partidul în contextul viitoarelor bătălii electorale”, a mai spus liderul PNL Olt.

Citește și Decizie RADICALĂ a PNL Olt: Biroul Permanent al unei organizații de oraș a fost DIZOLVAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here