Cadavrul găsit decapitat la marginea comunei Brastavățu aparține unui minor de 14 ani

Trupul găsit marți dimineață, fără cap, pe un câmp de la marginea comunei Brastavățu a fost identificat ca aparținând unui băiat de 14 ani, din localitate. A  fost găsit și capul băiatului, mâncat de animale.

Informația vine de la polițiști, care spun că a fost găsit capul băiatului, că acesta nu ar părea secționat de vreun obiect ascuțit și că se așteaptă rezultatul necropsiei pentru a încadra fapta cu exactitate.

„Într-adevăr, băiatul a fost identificat, este din localitate și are 14 ani. A fost găsit și capul băiatului, care nu pare că ar fi fost secționat de vreun obiect tăietor. Capul era mâncat de animale. Așteptăm rezultatul necropsiei pentru a încadra corect fapta. Până atunci, la noi cazul figurează ca moarte suspectă”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Primarul comunei, Cici Constantin Oprea, afirmă că băiatul nu dispăruse de acasă, pentru că doar cu o zi înainte fusese la muncă prin localitate.

Edilul susține că minorul provine dintr-o famile de etnie romă și că nu era o fire violentă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here