CRIMĂ ORIBILĂ în Olt: Băiatul găsit DECAPITAT pe câmp a fost UCIS de un alt tânăr

Băiatul de 14 ani găsit mort marți dimineață, fără cap, pe un câmp de la marginea comunei oltene Brastavățu a fost ucis, potrivit Poliției. Criminalul ar fi un alt tânăr cu șase ani mai mare cu care victima ar fi consumat, luni seară, băuturi alcoolice.

Informația potrivit căreia la mijloc ar fi vorba de o crimă vine din partea Poliției.

„Cazul care fusese înregistrat inițial ca moarte suspectă s-a dovedit a fi crimă și a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Potrivit unor surse locale, cei doi tineri ar fi băut alcool într-o stație Peco din zonă, după care s-ar fi luat la ceartă. Au plecat și, la marginea comunei, pe câmp, la câțiva metri de drumul județean care străbate localitatea, s-ar fi luat la bătaie. În conflict, tânărul de 14 ani a fost ucis.

•••

Trupul găsit marți dimineață, fără cap, pe un câmp de la marginea comunei Brastavățu a șocat întreaga localitate. Macabra descoperire a fost făcută de o persoană care a alertat imediat autoritățile apelând numărul de urgență 112. Ulterior, trupul celui mort a fost identificat ca aparținând unui băiat de 14 ani, de etnie romă, din localitate. După mai multe căutări, a fost găsit și capul băiatului, mâncat de animale.

Primarul comunei, Cici Constantin Oprea, a spus că băiatul nu dispăruse de acasă, pentru că doar cu o zi înainte fusese la muncă prin localitate.

Edilul susține că minorul provine dintr-o famile de etnie romă și că nu era o fire violentă.

Cu toate acestea, el a fost implicat într-un conflict în care a fost ucis cu bestialitate.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

„Nu am luat nici o măsură deocamdată, ci doar am început cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a confirmat prim-procurorul acestui parchet, Anca Anuța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here