Mașină DISTRUSĂ de INCENDIU într-o localitate din Olt/Focul, aprins chiar de proprietarul autoturismului

Proprietarul unui teren din comuna Gârcov a rămas fără autoturism după ce a dat foc la vegetația uscată de pe suprafața agricolă. La un anumit timp după ce a incendiat miriștea, focul s-a propagat cu repeziciune până în apropierea autoturismului, cuprins și el de flăcări în cele din urmă.

Citește și În Olt, elevii nu au liber, așa cum se credea, de Ziua Internațională a Educației

Totul s-a petrecut marți la prânz. Imediat au fost alertați pompierii care au intervenit cu două autospeciale, în jumătate de oră lichidând focul. Din păcate, 30 de minute au fost îndeajuns pentru ca din autoturismul proprietarului, un Renault Megan, să nu mai rămână decât scheletul metalic.

Citește și Este OFICIAL: Centrul Slatinei va fi transformat într-o imensă piață agroalimentară

„Pompierii de la Garda Vișina și pompierii voluntari din localitatea Giuvărăști au intervenit, marți, cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în comuna Gârcov. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor incendiul se manifesta violent, cu degajări mari de fum, la un autoturism care ardea generalizat, și la circa 3000 de metri pătrați de miriște.

Citește și Ucigașul copilului de 14 ani din Olt, un tânăr de 20 de ani, a fost REȚINUT de procurori

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 30 de minute. Au ars cele circa 3000 de metri pătrați de miriște și autoturismul în proporție de 90%.

Citește și LOVITURĂ TOTALĂ pentru şoferi. Ministrul mediului vrea o NOUĂ taxă auto

Cauza probabilă a incendiului este propagarea focului de la vegetația uscată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here