Se solicită o nouă REMANIERE în PSD. Ce ministru e la un pas să fie dat afară

La o zi după ședința PSD în care s-a decis remanierea a trei miniștri, PNL face o solicitare către partidul aflat la guvernare, potrivit b1.ro.

După ce vicepremierul Sevil Shhaideh și miniștii Rovana Plumb și Răzvan Cuc și-au dat demisiile, PNL solicită ca Mihai Tudose să-l revoce pe Viorel Ilie, ministrul pentru Relația cu Parlamentul.

”Cred că este clar pentru toţi românii că ce s-a întâmplat în ultimele zile arată că PSD nu are nicio legătură cu moralitatea şi aici mă refer în primul rând la premierul Tudose, de Dragnea ştiam, nu are nicio legătură cu profesionalismul, competenţa şi interesul naţional. Având în vedere deciziile luate de PSD în ceea ce priveşte remanierile, ne vedem nevoiţi să-i solicităm premierului Tudose să-l remanieze şi pe Viorel Ilie. Trebuie să-şi ţină cuvântul, pentru că domnia sa este cel care a spus că sunt trei persoane cu probleme penale în Guvernul României. (…) Astăzi aflăm că premierul Tudose s-a răzgândit şi pentru a-şi păstra funcţia este de acord să păstreze o persoană cu probleme penale în Guvern”, a spus Florin Cîţu, potrivit DCNews.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here