Lumea gimnasticii a “luat foc”! Dezvăluiri cutremurătoare: “Monstrul m-a violat la lot! Eram o fetiţă de 15 ani”

Tatiana Guțu, campioana olimpică la individual compus în 1992 la Barcelona, a dezvăluit pe Facebook că a fost violată de Vitaly Scerbo. Ea și-a acuzat de asemenea doi foști colegi că au ştiut de ceea ce se întâmplă şi nu au reacționat în niciun fel. Tatiana Guțu este multiplă medaliată europeană şi campioană olimpică, potrivit digisport.ro.

Tatiana Guțu, cvadrupla campioană olimpică la gimastică de la Barcelona, de la Jocurile Olimpice din 1992, a dinamitat lume sportului, lansând acuzații incredibile. Gimnasta născută la Odesa, dintr-o familia moldovenească / basarabeană, s-a apucat de sport la vârsta de șase ani. S-a remarcat imediat, iar la vremea junioratului executa, deja, exerciții cu un grad uriaș de dificultate, ”prevăzute” la seniori. După ce a ratat bârna, de pe care a căzut, Tatiana a cucerit, în Spania, două medalii de aur (pe echipe și la individual compus), una de argint (paralele inegale) și una de bronz (sol), conform Antena1.

”Acum, după 27 de ani, sunt puternică, pot povesti totul”, a început ea istorisirea dramei. ”Cine m-a violat în 1991, la Stuttgart, la Cupa DTB? Vitali Șcerbo! Acesta este numele monstrului care m-a ținut prizonieră în propria minte, în propriul corp, aproape 30 de ani. Probabil că va încerca să se apare, dar amintirile mele sunt mult mai pregnante decât vorbele sale”, a spus Tatiana Guțu. ”Nu mă mai pot ascunde, nu pot trăi duplicitar. Este povestea mea de Cenușăreasă”, a spus ea, potrivit Antena1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here