Paul Stănescu, prima declarație după preluarea mandatelor de vicepremier și ministru: Prioritatea nr. 1

Imediat după ce și-a preluat mandatele de viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu a declarat că cea mai importantă țintă a sa este implementarea programului de guvernare, cu precădere implementarea Codului Administrativ și continuarea Programului Național de Dezvoltare Locală.

„Ținta principală a mandatului meu este implementarea Programului de guvernare în ansamblul său și a măsurilor specifice ministerului pe care astăzi l-am preluat. Dintre acestea, menționez Codul Administrativ — instrument important de dezvoltare a administrației publice centrale și locale și continuarea Programului Național de Dezvoltare Locală, care este o prioritate pentru dezvoltarea regională durabilă”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

Cea pe care a înlocuit-o în cele două funcții, Sevil Shhaideh, i-a urat succes lui Paul Stănescu în mandatul său.

„Domnule viceprim-ministru, veniți nu doar într-un minister, ci într-o adevărată echipă. Am mai afirmat și cu altă ocazie că aici, pe lângă realizarea de programe și atragerea de fonduri europene, am construit o echipă. Vă felicit pentru învestitură
și vă doresc succes în noul mandat! Sunt convinsă că veți face lucruri importante pentru acest minister și pentru România, vă mulțumesc tuturor pentru modul profesionist în care am colaborat în ultimul an”, a afirmat Sevil Shhaideh, potrivit AGERPRES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here