Peste 550 de locuri de muncă pentru absolvenții din Olt/ Toate amănuntele

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt a căutat și a găsit peste 550 de locuri de muncă destinate absolvenților de studii liceale și de învățământ superiori, posturi pe care le va pune la dispoziția tinerilor în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, care va avea loc vineri, 20 octombrie, la Slatina și Caracal.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va fi organizată în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Slatina și în foaierul Teatrului Național din Caracal, începând cu ora 09.00, potrivit unui comunicat de presă al AJOFM Olt.

„Până la această dată au fost contactaţi 48 de agenţi economici, dintre care 35 şi-au anunţat participarea cu un număr de 551 locuri de muncă vacanţe, 35 dintre ele fiind pentru absolvenții de studii superioare”, se precizează în comunicat.

Se caută forță de muncă pentru meseriile de ecomonist, şef fabrică, şef depozit, inginer, gestionar, agent vânzări, electrician, lăcătuş mecanic, electromecanic, sudor,confecţioner asamblor articole din textile, dar se caută și muncitori necalificați.

„Toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze sunt aşteptaţi la Bursă locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Pentru relaţii suplimentare, atât absolvenţii cât şi agenţii economici interesaţi să participe la această bursă a locurilor de muncă destinată în mod special tinerilor absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Prelungirea Crişan, nr.2 sau la tel. 0249/438595”, se mi arată în comunicatul AJOFM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here