Pompierii din Olt organizează Memorialul „Daniel Barabaș” la tenis de masă

Inspectoratul pentru Situații de Urgența Olt în colaborare cu Asociața Sportivă „Pompierul” Olt și Asociația Sportivă a Pompierilor din România desfășoară, în perioada 18-20 octombrie, Memorialul „Daniel Barabaș” la tenis de masă.

Competiția este găzduită de Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” și la aceasta participă 16 sportivi de la Inspectoratele pentru Situații din județele Olt, Argeș, Brașov, Teleorman, Caraș-Severin și Sibiu.

„Competiția este organizată în memoria colegului nostru, Daniel Barabaș, cel care a câștigat numeroase trofee, la competițiile naționale și internaționale organizate de Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Din păcate, colegul nostru, pompier în cadrul Stației Scornicești, a plecat mult prea devreme din marea familie a salvatorilor, fiind răpus, în anul 2013, de o boală necruțătoare.

Daniel Barabaș a fost un militar cu o aleasă ținută morală, un profesionist desăvârșit, un camarad de nădejde și un împătimit al tenisului de masă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here