Un polițist a murit după ce câteva zile nu s-a găsit o ambulanță care să-l ducă la un spital din Capitală

Este anchetă la Spitalul Judeţean Buzău, după ce un poliţist de 35 de ani a murit din cauza unor probleme respiratorii. Starea bărbatului s-a agravat, dar nu s-a găsit nicio ambulanță care să-l transporte la o unitate medicală din Capitală, informează ramnicpress.ro, citat de b1.ro.

Cătălin Motoaşcă a ajuns pe 19 octombrie la camera de gardă a Spitalului Judeţean Buzău, acuzând probleme respiratorii. Medicii au descoperit că acesta are probleme la plămâni și au decis să-l interneze. Starea lui s-a agravat în câteva ore și s-a cerut transferul la București deoarece în Buzău nu existau medici specialişti. În zilele următoare, însă, nicio ambulanță nu a fost disponibilă.

Luni dimineaţă, starea poliţistului s-a agravat foarte mult, iar medici au intervenit pentru manevrele de resuscitare. După câteva ore, tânărul a murit.

Cătălin Motoaşcă a murit cu zile

Cătălin Motoaşcă era căsătorit, avea o fetiţă şi aştepta un alt copil. Inspectoratul de Poliţie Buzău a deschis o anchetă care să stabilească cauzele exacte ale decesului colegului lor.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here