Asasinul tinerei din Scornicești a fost condamnat la ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ. Sentinţa este DEFINITIVĂ

Bărbatul din Pitești care în 11 decembrie 2016 și-a ucis fosta iubită, o tânără 30 de ani, din Scornicești, cu mai multe lovituri de cuțit, aruncându-i apoi trupul într-o pădure din localitatea Optași, a fost condamnat, marţi, la închisoare pe viaţă de Curtea de Apel Craiova, după ce Tribunalul Olt îi dăduse o pedeapsă de 25 de ani de închisoare cu executare.

Sentinţa a fost pronunţată marţi de magistraţii Curţii de Apel Craiova, care au respins apelul inculpatului ca nefondat.

„Respinge apelul inculpatului ca nefondat. Desfiinţează sentinţa penală sub aspectul laturii penale şi sub aspectul laturii civile cu privire la cuantumul daunelor morale acordate părţii civile Marin Adriana. În baza art. 188 alin. 1 rap la art.189 alin. 1 lit. a şi h C.p. Condamnă pe inculpatul Frâncu Bogdan Ionuţ la pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în sentinţa Curţii de Apel.

Instanţa l-a obligat pe inculpat şi la plata sumei de 140.000 lei, cu titlu de daune morale, către partea civilă Adriana Marin.

Într-un acces de furie care i-a luat mințile, Bogdan Ionuţ Frâncu, de 34 de ani, din Piteşti, și-a ucis fosta sa iubită, o tânără de 30 de ani, din Bircii – Scornicești, în 11 decembrie 2016, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit. Crima s-a consumat pe raza orașului Scornicești. Ulterior, bărbatul a aruncat trupul fără viață într-un lăstăriș de pe raza localității Optași, după care a fugit cu mașina la Pitești. Acolo l-au găsit polițiștii, într-un hotel, după ce autorul crimei și-a sunat sora să-i spună că a ucis-o pe fosta iubită, Cristina Marin, şi că are de gând să îşi pună şi el capăt vieţii.

„În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima R.A.M.(fosta sa prietenă) în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza orașului Scorniceşti, sat Bălţaţi, județul Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri”, au reţinut, în acest caz, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here