Fostul viceprimar al Slatinei Marin Postolache a fost condus, joi, pe ultimul drum!

Sursa foto: gazetaoltului.ro

Fostul viceprimar al Slatinei Marin Postolache a fost condus, joi, pe ultimul drum de familie, rude şi prieteni. El a fost înmormântat în Cimitirul Clocociov.

La catafalcul fostului viceprimar s-au perindat, pentru a-şi lua rămas-bun, nu doar prieteni şi foşti colegi de serviciu, ci şi colegi de partid, dar şi reprezentanţii ai administraţiei publice judeţene şi locale. Nu au lipsit preşedintele Consiliului Judeţean, Marius Oprescu, vicepreşedintele aceleiaşi instituţii, Virgil Delureanu, prefectul judeţului, Silviu Neacşu, alte persoane din administraţie cu care Marin Postolache a lucrat de-a lungul anilor.

Marin Postolache, fost viceprimar al Slatinei şi preşedinte al Organizaţiei de Pensionari din cadrul PSD Olt, a decedat, miercuri dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, secerat de o gravă boală galopantă.

El se număra printre fondatorii social-democraţiei în Olt, din partea căreia a şi ocupat fotoliul de viceprimar al Slatinei vreme de un mandat pe timpul perioadei în care primar al municipiului-reşedinţă de judeţ era Gheorghe Păunescu.

Mulţi ani a ocupat şi funcţia de director al SC Aceti SRL, în vremea vechii gărzi a PSD în judeţ, când acţionar al companiei era Consiliul Local Slatina.

Marin Postolache a ieşit la pensie în 2014, iar în 2015 a fost ales preşedinte al Organizaţiei de Pensionari din cadrul PSD Olt. El reprezinta şi interesele Uniunii Generale a Industriaşilor din România (UGIR), din poziţia de preşedinte al filialei Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here