Aurel Roşu, preşedinte ales al pensionarilor din cadrul PNL Olt / FOTO

Pensionarii din cadrul PNL Olt şi-au ales, joi, un lider în persoana lui Aurel Roşu. Invitat special al evenimentului a fost Lucreţiu Tudoroiu, preşedintele  Organizației Pensionarilor și Persoanelor de Vârsta a 3-a la nivel naţional.

La alegeri, care s-au desfăşurat în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Olt, au mai participat senatorul Siminica Mirea şi deputatul Gigel Ştirbu.

„Am participat la şedinţa Comitetului de Coordonare Județean al Organizației Persoanelor de Vârsta a III-a a Partidului Național Liberal – Filiala Olt, acolo unde au avut loc alegeri pentru funcţiile de conducere. Preşedinte al acestei organizaţii a fost ales, cu unanimitate de voturi, domnul Roşu Aurel. Îl felicit pentru funcţia de preşedinte, pe care a dobândit-o prin muncă, seriozitate şi devotament. Seniorii partidului reprezintă un element de bază şi de exemplu al PNL şi, împreună cu ei, formăm un partid puternic. Felicitări şi mult succes, domnule preşedinte Roşu Aurel!”, a declarat senatorul Siminica Mirea.

Nu a lipsit preşedintele interimar al PNL Olt, Liviu Voiculescu.

„Îl felicit pe dl Aurel Roşu, președintele ales , îi urez ca Dumnezeu să îi dea putere de muncă și să conducă cu înțelepciune acest veritabil “ Sfat al bătrânilor”.

Mulțumim pentru participare d-lui Tudoroiu, preşedintele OPV3 la nivel naţional, şi d-lui secretar general Ghețu. De asemenea, mulţumim şi delegaţilor care au fost prezenţi într-un număr foarte mare”, a scris, pe pagina sa de socializare, Liviu Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here