Bărbatul reţinut în cazul dublei crime din Dâmbovița a fost arestat

Bărbatul reţinut în cazul dublului asasinat comis săptămâna trecută pe un câmp de lângă Târgovişte a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, potrivit digi24.ro. Decizia nu este definitivă.

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au emis, miercuri dupa-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului suspectat că i-a omorât pe consilierul local din Răzvad Gheorghe Ifrim şi pe bărbatul care muncea pentru acesta.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul, Marian Gheorghe, nu a recunoscut fapta în timpul audierilor făcute de procurori.

Bărbatul este vânător autorizat, deţine legal o armă de vânătoare, însă nu-şi plătise cotizaţia către Asociaţia Vânătorilor, motiv pentru care nu avea voie să vâneze, au anunţat marţi seară, într-o conferinţă de presă, şefii IPJ şi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Conform digi24.ro, bărbatul în vârstă de 58 de ani are copii care sunt căsătoriţi şi este vânător, el deţinând legal o armă, au anunţat şeful IPJ Dâmboviţa, Danil Zepişi şi procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dîmboviţa, Mihai Dincă într-o conferinţă de presă comună susţinută marţi seară, în timp ce bărbatul era audiat.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here