Adrian Sârbu: SRI s-a implicat în controlarea unor televiziuni

Serviciul Român de Informaţii s-a implicat în controlarea unor posturi de televiziune, a susţinut, în faţa Comisiei SRI, omul de afaceri Adrian Sârbu, potrivit digi24.ro.

Două ore şi jumătate a ţinut întâlnirea membrilor Comisiei SRI cu Adrian Sârbu.

Adrian Sârbu, om de afaceri: Pentru prima dată dupa 28 de ani, Comisia SRI nu mai e controlată de SRI, ci controlează SRI.

Claudiu Manda, președintele Comisiei SRI: În 2010, a fost rugat de domnul Maior să îl ajute pe Ghiță cu sfaturi. Spune că a fost martor când domnul Coldea a spus ca are soluţie pentru domnul Voiculescu.

Comisia îl vrea la audieri şi pe Sebastian Ghiţă. Cum e sub control judiciar în Serbia şi sub interdicţia de a părăsi Belgradul, le poate răspunde aleşilor doar prin videoconferinţă.

Claudiu Manda: Să încercăm să îi spunem domnului Ghiță că folosind acea linie de comunicații, să nu facă referiri la documente clasificate și atunci să ne spună fapte la care a participat.

Potrivit digi24.ro, fostul şef al DIICOT, Alina Bica, şi jurnalistul Dan Andronic au fost invitaţi la Comisia SRI săptămâna viitoare. Fostul preşedinte Traian Băsescu a promis şi el că se va prezenta la aceeaşi Comisie, în perioada următoare.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here