Zeci de locuri de muncă pentru olteni în agricultura din Portugalia/ Salarii de până la 1.200 euro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt oferă, prin Reţeaua EURES, 30 locuri de muncă în domeniul agricol din Portugalia, la cules de zmeură, mure și afine. 

Durata contractului de muncă este de opt luni, în perioada martie – octombrie 2018. Se lucrează 40 de ore/săptămână, cu 2 zile libere/săptămână. Sunt acceptate persoane și cu studii primare, preferate sunt cele cu experiență și abilități în munca la câmp, dar nu reprezintă o cerință obligatorie.

Beneficii

Cazarea este asigurată de către angajator și plătită de angajat cu 2,75 euro/zi. Transportul Romania – Portugalia este asigurat de angajator. Compania plătește lunar lucrătorilor o alocație de hrană, un bonus de productivitate (275 euro), iar la sfârșitul contractului, lucrătorii vor primi în plus 200 euro.

Salariu este minimum 776,11 euro brut/lună şi de maximum 1.216,51 euro brut/lună, în funcție de orele lucrate lunar.

Se cer cunoştinţe de bază de limba engleză sau spaniolă ori portugheză, dar această condiţie nu este obligatorie.

„Persoanele cu domiciliul în județul Olt, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt din Slatina, Str. Prelungirea Crișan, nr. 2, tel: 0249/411002, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate”, se arată într-un comunicat al AJOFM Olt.

Termenul limită pentru depunerea documentelor este 31 decembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here