Un violator liberat cu Legea recursului compensatoriu a violat o femeie în centrul Capitalei

Un condamnat pentru viol care a stat în penitenciar în ultimii 9 ani a atacat o femeie şi a violat-o la doar trei zile de la momentul în care a fost liberat în baza Legii recursului compensatoriu, informează Adevărul. S-a întâmplat în centrul Capitalei.

Marius Florin Georgescu (de 32 de ani) a ajuns înapoi în spatele gratiilor la doar câteva zile de la momentul în care a fost liberat din penitenciar pe motiv că a fost deţinut în condiţii improprii. Fusese închis în urmă cu 9 ani pentru că violase o fetiţă de 13 ani. Acum se află în arest tot pentru viol. La doar trei zile de la momentul în care a părăsit penitenciarul în baza recursului compensatoriu, Georgescu a atacat şi violat o femeie de 33 de ani. Scena a avut loc în centrul Capitalei, pe Calea Moşilor din sectorul 2.

Potrivit poliţiştilor şi procurorilor care efectuează ancheta în acest caz, după agresiune bărbatul i-ar fi furat femeii banii şi telefonul mobil. Victima a povestit că atacul s-a întâmplat după ce a părăsit incinta unui club din Sectorul 2, când a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a propus să o însoţească până acasă.

„Acesta a condus-o pe femeie pe jos, cu acordul ei.În apropierea locuinţei vicimei, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a violat-o şi a furat din geanta acesteia un telefon mobil şi o sumă de bani, apoi a fugit, fiind găsit în Constanţa, acasă la un apropiat”, spun anchetatorii, citaţi de Adevărul.

Marius Florin Georgescu a ajuns în 2008 în penitenciar după ce a fost găsit vinovat că a violat o fetiţă de 13 ani.

Sursa: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here