Celebru deputat PSD de Olt, mesaj pentru protestatarii din Bucureşti şi din ţară

Fostul ministru PSD al Justiției, deputatul de Olt Florin Iordache, a declarat, la Parlament, că parlamentarii au inclus deja în pachetul legilor justiției modificările solicitate de cei care au protestat duminică. „Celor care critică legile în forma în care se află acum în Parlament le-aș spune să citească legile”, a declarat deputatul social-democrat, pentru Digi24.

”Ori există o foarte mare dezinformare, ori cei care protestează nu cunosc legile, pentru că cele două probleme invocate – cea cu numirea și revocarea procurorilor, noi am prevăzut ca președintele să fie cel care are ultima semnătură, iar în ceea ce privește Inspecția Judiciară, noi am prevăzut să fie instituție independentă. Deci, repet, dacă protestăm, haideți să ne uităm și pe legi”, a declarat Florin Iordache.

Potrivit acestuia, față de varianta inițială a pachetului de legi, cea concepută de ministrul Tudorel Toader, în varianta asumată de parlamentarii coaliției și depusă la Parlament au fost deja operate modificările cerute, mai arată Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here