Ministrul de Finanțe își contrazice șeful: Mișa anunță că revoluția fiscală a PSD intră miercuri în ședința de guvern

Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, a anunțat luni că în ședința de guvern de miercuri va intra ordonanța de urgență privind modificarea Codului fiscal, inclusiv trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, informează  HotNews, citat de B1 TV

“Am avut o discuţie cu premierul. Premierul a purtat o discuţie la partid şi miercuri va avea loc şedinţa de Guvern aşa cum a fost anunţata şi care va include şi Ordonanţa ce a fost citită în primă lectură, exact cum este, cu transferul contribuţiilor”, a spus Mişa.

Mișa a mai spus că în acest moment există toate avizele privind această ordonanță, mai puțin cel din partea Consiliului Fiscal, însă, susține ministrul, nu este nicio problemă.

Întrebat de ce nu a mai avut loc şedinţa de Guvern anunţată pentru luni, Mișa a răspuns: ”Nu ştiu care ste motivaţia. Am avut nişte întârzieri la avize şi şedinţa de Guvern se ţine miercurea de obicei. În momentul de faţă avem toate avizele”.

Anunțul ministrului Finanțelor vine în contextul în care, luni dimineață, Mihai Tudose declara că nu crede că în ședința de miercuri va intra și “trecerea contribuțiilor de la angajat la angajator”.

Rugat să comenteze această situație, Mișa a răspuns: “Nu știu declarația premierului de azi dimineață”.

“Dânsul (premierul – n.r.) mi-a spus că a avut o discuție și la nivelul partidului și miercuri va intra în ședinta de guvern”, spus Mișa.

De asemenea, întrebat de jurnaliști dacă decizia a fost luată la partid sau la guvern, ministrul a replicat: “Asta o să îl întrebați dumneavoastră pe premier”.

Sursa:  B1 TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here