“Revoluția fiscală”, criticată la vârful PSD. Firea: “Nu va aduce lucruri bune, ci din contra!”

Mare surpriză pentru liderii coaliției PSD-ALDE! Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat în termeni extremi de dură măsurile fiscale pe care Guvernul voia să le adopte într-o ședință extrordinară de guvern.

Firea, care este și vicepreședinte al PSD, a precizat că aceste modificări la Codul Fiscal nu vor aduce niciun bine pentru România, ci dimpotrivă.

“Am transmis și în cadrul ședintei AMR (Asociația Municipiilor din România – n.red.) faptul că pentru toate primăriile de municipii, nu doar pentru Primăria Municipiului Bucuresti, acest pachet de modificări fiscale nu va aduce lucruri bune, ci din contra.

Dimpotrivă, pentru că vor fi bani mai puțini la buget, pentru investiții, ar fi o lovitură foarte mare pentru toate comunitățile, de aceea, am solicitat și mă bucur că am primit un răspuns pozitiv și din partea premierului.

O îmbunătățire a acestui proiect sau, dacă va rămâne în varianta actuală, stabilirea unui sistem de compensări”, a afirmat Firea, potrivit Digi24, citat de B1TV.

Aceste declarații vin în contextul în care Mihai Tudose a anunțat o a doua amânare a ședinței extraordinare de guvern. Mai mult, premierul a precizat că miercuri se vor reuni membrii guvernului, dar fără a preciza dacă în ședința săptămânală de guvern sau în cea privind modificările la Codul Fiscal.

În schimb, liderii PSD se vor strânge într-o ședință la ora 15 la Vila Lac 1 pentru a discuta cum vor aborda în continuare acest subiect.

Sursa: B1TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here