„Revoluția fiscală” se amână din nou. Contestații în interiorul PSD

„Revoluția fiscală” pe care vrea să o facă Guvernul, amânată vineri pe motiv că nu s-au dat toate avizele necesare, ar fi trebuit să se producă luni, la o zi după ce zeci de mii de oameni au protestat în toată țara nu numai ca să combată legile justiției, dar și pentru că sunt deranjați de schimbările preconizate de executiv în privința fiscalității, ceea ce le-ar putea afecta salariile, locul de muncă și nivelul de trai. Numai că, în cele din urmă, premierul a anunțat că nu va exista, nici luni, o ședință de guvern, potrivit digi24.ro.

Premierul Mihai Tudose a declarat că în ședința de guvern de miercuri „există posibilitatea” să nu fie discutate modificările la Codul fiscal.

Întrebat dacă transferul contribuțiilor de la angajator la angajat va fi dezbătut în ședința de miercuri, prim-ministrul a spus că „există posibilitatea să nu fie miercuri”.

Pe de altă parte, „revoluția fiscală” este contestată chiar din interiorul PSD. Eugen Teodorovici, președintele comisiei de buget-finanțe, cere Executivului să renunţe la adoptarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codului Fiscal. Preşedintele Comisiei de buget-finanţe a Senatului susţine că asemenea schimbări trebuie promovate printr-un proiect de lege.

Și Gabriela Firea, potrivit digi24.ro, primarul Capitalei și vicepreședinte al partidului, spune că acest pachet de modificări fiscale nu va aduce lucruri bune, ci din contră.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here