Cristian Ghenciu: Nu am vândut Grădişte Hill SRL. Acţionariatul firmei nu s-a modificat!

Urmare a apariţiei unor articole de presă în mass-media locale referitoare la faptul că afacerea de pe Dealul Grădişte din Slatina, deţinută de omul de afaceri Cristian Ghenciu, ar fi fost vândută unuia dintre membrii Clanului Bercea, patronul firmei care deţine cortul de pe Grădişte, SC Grădişte Hill SRL, infirmă informaţia, susţinând că nu au avut loc modificări în acţionariatul companiei şi că nici nu intenţionează să se retragă sau să cesioneze acţiuni ale firmei.

„Aceste informaţii sunt total ireale şi nefondate. Acţionariatul SC Grădişte Hill nu s-a modificat, reprezentanţii societăţii nu au fost schimbaţi, iar evenimentele contractate vor fi onorate de către reprezentanţii şi echipa existentă inclusiv la această dată. Informaţiile sunt numai de natură a afecta opinia clienţilor restaurantului Grădişte Hill, precum şi imaginea restaurantului…”, a declarat Cristian Ghenciu.

„Societatea pe care o deţin şi o administrez deţine şi la această dată un teren de 5.000 de metri pătraţi pe Dealul Grădişte şi restaurantul de acolo. Mă sună clienţii şi eu le spun că nu s-a întâmplat nimic, că sunt informaţii nereale şi că toate angajamentele companiei noastre, toate contractele vor fi onorate. Pot fi contactat la numărul de telefon din contractele încheiate cu clienţii, să îi asigur personal că totul este OK”, a mai precizat Ghenciu.

Potrivit informaţiilor obţinute de la Registrul Comerţului de OLT-ALERT, asociat unic şi administrator al SC Grădişte Hill SRL Slatina este, într-adevăr, Ghenciu Cristian-Marian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here