Soţul fostei poliţiste Melania Renghea s-a SPÂNZURAT/Poliţia face cercetări

Soţul fostei poliţiste Melania Renghea, condamnată definitiv anul trecut la închisoare cu executare pentru tentativă de omor, Relu Renghea, s-a sinucis, joi, spânzurându-se la locuinţa pe care o deţinea în comuna Curtişoara.

Citeşte şi OFICIAL: Clanul de romi Fluture a pus mâna pe pieţele, bazarurile şi târgul din Slatina

Bărbatul s-a spânzural în curtea casei sale de creanga unui copac. El a fost dat jos din ştreang de vecini, care au şi anunţat tragicul eveniment la 112. Chemată la faţa locului, o echipă medicală de la Ambulanţă s-a deplasat la locuinţa bărbatului, dar nu a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia.

Citeşte şi Cristian Ghenciu: Nu am vândut Grădişte Hill SRL. Acţionariatul firmei nu s-a modificat!

„Am fost solicitaţi să intervenim în satul Proaspeţi, comuna Curtişoara, la o persoană spânzurată, un bărbat de 33 de ani. Apelul a venit prin 112 e la o vecină a bărbatului. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj cu medic, însă nu s-au mai efectuat manevre de resuscitare, pentru că persoana era decedată de mai multă vreme, astfel că a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, medicul Alina Duminică.

Citeşte şi Terenul fostei unităţi militare din Slatina nu mai este al primăriei/S-a întors la MApN

Poliţia a demarat cercetări în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul.

„Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În funcţie de concluziile raportului medico-legal şi în funcţie de cercetări se va face încadrarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul Iulian Nicolae.

Citeşte şi Slătinenii cer primăriei revenirea la două sensuri de circulaţie pe strada Libertăţii

Poliţista Melania Renghea a fost condamnată, în mai anul trecut, de Curtea de Apel Craiova, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecată pentru tentativă de omor asupra fostului său şef, comisarul Gheorghe Barbu.

Citeşte şi ÎNCHISOARE cu suspendare pentru falsa jurnalistă care a ŞANTAJAT un primar din Olt/Ce spune edilul

Ea a fost trimisă în judecată după ce, în decembrie 2012, l-a înjunghiat pe fostul ei şef de la Poliţia Balş, comisarul Gheorghe Barbu, acuzându-l de şantaj şi viol. Fapta femeii s-a consumat în faţa locuinţei din localitatea Bobiceşti a fostului său şef, înjunghiat în zona abdominală cu un cuţit de bucătărie. Renghea a fost, în mai 2014, condamnată de Tribunalul Olt la trei ani şi şase de închisoare cu executare pentru tentativă de omor, dar Curtea de Apel Craiova, unde a fost atacată hotărârea, a desfiinţat sentinţa şi a trimis dosarul spre rejudecare la instanţa de fond, procesul reluându-se.

Citeşte şi Ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar revine în Slatina/ Preţuri pentru recuperarea vehiculelor

Cu două zile înainte de a-şi înjunghia şeful, ea a depus la DIICOT Craiova o plângere în care aducea acuzaţii de viol atât împotriva comisarului Gheorghe Barbu, cât şi împotriva altor oameni ai legii, printre care se număra şi fostul şef al IPJ Olt, Ion Voicu.  Acuzaţiile s-au dovedit însă nefondate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here