OFICIAL: Mihai Goman a pus mâna pe pieţele, bazarurile şi târgul din Slatina

Pieţele, bazarurile şi Târgul de săptămână din Slatina, concesionate de în 2009 de firma controlată de Cristian Ghenciu, SC Prima Piaţă 2000 SA, sunt administrate acum de doi dintre membrii familiei Goman din Drăgăneşti-Olt, după ce Ghenciu le-a cesuinat acţiunile companiei.

Citeşte şi Cristian Ghenciu: Nu am vândut Grădişte Hill SRL. Acţionariatul firmei nu s-a modificat!

Tranzacţia a avut loc cu câteva zile în urmă. Astfel, societatea care în urmă cu opt ani a concesionat cele patru pieţe din Slatina, bazarurile şi târgul de săptămână este acum deţinută Mihai Goman, căruia i s-au cesionat 51% dintre acţiuni, şi de Ana-Maria Florentina Goman, care deţine 49% din pachetul total.

Citeşte şi Terenul fostei unităţi militare din Slatina nu mai este al primăriei/S-a întors la MApN

În evidenţele de la Registrul Comerţului apare, ca administrator, Costel-Lorin Popescu, născut în Drăgăneşti-Olt, persoană împuternicită pentru un mandat de patru ani, începând din data de 30 octombrie 2017.

Informaţia a fost confirmată de fostul proprietar al companiei, Cristian Ghenciu.

Citeşte şi Slătinenii cer primăriei revenirea la două sensuri de circulaţie pe strada Libertăţii

„Este adevărat, acţiunile SC Prima Piaţă 2000 SA le-am cesionat. Obosisem, nu mai puteam”, a declarat Ghenciu, care a respins informaţiile apărute recent în mass-media locale şi potrivit cărora noul concesionar ar fi un membru al Clanului Bercea din Drăgăneşti-Olt.

Citeşte şi ÎNCHISOARE cu suspendare pentru falsa jurnalistă care a ŞANTAJAT un primar din Olt/Ce spune edilul

Nu e Bercea, este Goman, un clan aflat de mai multe ori în atenţia organelor de cercetare penală şi la proprietăţile cărora mascaţii au descins în mai multe rânduri. Ultimele descinderi au avut loc în urmă cu nici două luni, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală și spălare de bani. Percheziții au avut loc, în acelaşi timp şi în aceeași cauză, și în Potcoava, dar și în alte patru județe, Dâmbovița, Giurgiu, Dolj și Teleorman, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 6.800.000 de lei, potrivit anchetatorilor.

Citeşte şi Ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar revine în Slatina/ Preţuri pentru recuperarea vehiculelor

Din cercetări a reieşit că, în cadrul unui circuit economic, s-ar fi desfăşurat operațiuni fictive cu bunuri, prin intermediul unor firme de tip fantomă. În fapt, persoane implicate ar fi livrat, către instituții, bunuri (mobilier urban), fără a avea documente justificative de provenienţă.

Citeşte şi Fiscul scoate la licitaţie bunurile unui celebru fost director din Olt/ DOCUMENT/FOTO

Percheziţii au mai avut loc la familia Goman şi anul trecut, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 440.000 lei.

Citeşte şi Iohannis a mai ELIBERAT din funcţie un judecător de la Tribunalul Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here