Consilier local PSD din Olt, implicat într-un accident rutier/Alesul a ajuns la spital

Una dintre victimele accidentului rutier petrecut sâmbătă seară la intrare în comuna Vișina este consilier local al PSD din localitate. Este vorba de Dorian Crăciun, care, după accident, a primit primul ajutor la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal. El a fost externat în aceeași seară, însă se resimte în urma evenimentului. În accident a mai fost implicat un bărbat, de 34 de ani, din Izbiceni, care și el a ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut la intersecția DJ 607 cu DN 54, la intrare în Vișina. Potrivit polițiștilor, nu consilierul local a fost vinovat de producerea accidentului, ci celălalt șofer, care nu a acordat prioritate.

„La data de 18 noiembrie, un bărbat de 34 de ani, din comuna Izbiceni, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 607, la intersecția cu DN 54 nu a respectat semnificația indicatorului OPRIRE și nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La fața locului au ajuns două echipaje medicale, unul de la SMURD, celălalt de la Serviciul de Ambulanță.

„Este vorba de doi bărbați, unul de 42 de ani, din Vișina, celălalt de 34 de ani, din Izbiceni, care au suferit răni ușoare. Ei au fost transportați la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Contactat de OLT-ALERT, consilierul local a spus că, deși medicii i-au permis să pleca acasă din spital în aceeași seară, încă se resimte după accident, având dureri în piept și la cap.

„Am plecat atunci, seara, din spital, dar încă am probleme medicale. Mă doare rău în piept și am dureri și la cap. Am să merg din nou la medic, pentru că mă doare mai rău acum, la două zile de la accident, decât imediat după acesta”, a declarat Dorian Crăciun.

Nu este primul accident în intersecția de la Vișina, motiv pentru care doi aleși ai județului au propus, în plenul Consiliului Județean Olt, ca la intrare în această localitate să fie construit un sens girator, propunere care a rămas în analiză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here