Deputatul Marius Iancu: „PNL cu «ciuma», PSD cu creșterea economică”

După ce au urmărit, cu mare atenție, calendarul de implementare al măsurilor din Programul de Guvernare al PSD și au văzut că suntem în grafic, liberalii au scris o moțiune de cenzură împotriva lui… Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, comentează deputatul PSD de Olt Marius Iancu pe marginea moțiunii de cenzură citită, luni, în plenul Parlamentului.

„Chiar dacă nu au ales bine destinatarul, o moțiune de cenzură face parte din exercițiul democratic. Însă, titlul moțiunii care conține cuvintul devenit, deja, brand pentru PNL- „CIUMĂ” – ne arată că nici cu o nouă conducere și cu o perioada în care ar fi trebuit să se reformeze, PNL nu poate face nici măcar opoziție, dar să mai fie și la putere. Cine le demontează pas cu pas moțiunea lor sunt cifrele care arată că România este campioana Europei la creștere economică, numărul mic de șomeri, marii angajatori din România care susțin trecerea contribuțiilor de la angajat la angajator și au declarat ca nu scad salariile angajaților, dar și milioanele de români care vor reforma în Justiție și eliminarea abuzurilor. Deci, până nu vor învăța să scrie frumos și să critice fapte, nu vorbe, liberalii nici nu pot îndrăzni să creadă că vor câștiga votul de încredere al românilor”, a scris Marius Iancu pe pagina sa de socializare.

Moţiunea de cenzură depusă de PNL a fost citită, luni, în plenul reunit al Parlamentului, fiind prezenţi 287 de senatori şi deputaţi. Doar 148 de aleși au semnat moțiunea, iar pentru a da jos Guvernul Tudose va fi nevoie de 233 de voturi.

Miercuri se va decide când va fi votat documentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here