Percheziții în forță ale DIICOT: Mascații au luat pe sus un penitenciar unde s-ar face trafic de droguri

La această oră, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești efectuează 6 percheziții în incinta unui centru de detenție, într-o cauză ce vizează traficul de droguri de risc.

Este vorba de Penitenciarul Mioveni. În cauză există suspiciunea rezonabilă că mai multe persoane private de libertate au livrat droguri de risc către consumatori aflaţi în interiorul unui centru de detenție.

„La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Pitești urmează a fi aduse şase persoane, în vederea audierii. La activitatea participă și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Acțiunea beneficiază de sprijinul unității de detenție”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Procurorii fac precizarea că „pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here