Conducerea Spitalului Slatina lucrează la necesarul de investiții pentru 2018

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina a demarat întâlniri cu șefii tuturor secțiilor medicale pentru discuții privind necesarul de investiții, de posturi și dotări pentru anul 2018.

Managerul celui mai mare spital din Olt îi întreabă pe medicii șefi de secție ce nevoi prioritare au în ceea ce privește dotarea cu aparatură medicală și mobilier, despre nevoile privind necesarul de posturi pentru personalul medical, dar și de programe de formare profesională.

„Ne aflăm în plină perioadă de discuții cu șefii de secție pentru că trebuie să știm de pe acum care sunt prioritățile pentru 2018. Discutăm despre dotări, aparatură medicală și paturi, dar și despre nevoile privind formarea profesională a personalului medical, pentru că sistemul sanitar este într-o continuă ascendență și Spitalul Slatina trebuie să fie mereu racordat la actualitatea medicală”, a declarat, pentru OLT-ALERT, managerul spitalului, Cătălin Rotea.

În 2017, în Spitalul Județean de Urgență Slatina a fost dotat cu aparatură medicală și mobilier de circa patru milioane de lei. Printre cele mai importante aparate achiționate anul acesta se numără un aparat pentru anestezie, două aparate de ventilație mecanică, un modul de sterilizare, o instalație radiologică mobilă și o nouă masă de operație.

Cătălin Rotea, managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina

„Sperăm ca 2018 să fie un an bun din punct de vedere al dotărilor, ne vom strădui pentru asta, prin urmare, trebuie să ne facem temele de pe acum”, a precizat Cătălin Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here