Stela Popescu, înmormântată cu onoruri militare. Alexandru Arșinel: ”Drum bun, Stela, către stele!”

Actriţa Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare, duminică, la Cimitirul Cernica. Sute de oameni au participat la ceremonia funerară şi şi-au luat rămas bun de la actriţă.

Slujba de înmormântare a avut loc la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Mănăstirii Cernica. Actriţa a fost înmormântată lângă soţul ei, Puiu Maximilian.

Brigada 30 Gardă “Mihai Viteazul” a onorat-o pe actriţă cu salve de artilerie.

„Stela, plecarea ta reprezintă o mare pierdere, un gol pe care mult timp de acum încolo nu ştiu cum îl vom mai umple. Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea. După patru decenii în care am împărţit bucurii şi lacrimi de fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului, care nu te va uita niciodată. Ai fost, eşti şi vei rămâne steaua noastră, steaua teatrului românesc de revistă. Începând de astăzi o nouă stea va străluci pe cer în constelaţia marilor valori care nu mai sunt alături de noi. Drum bun, Stela, către stele!”, a spus Alexandru Arşinel, la finalul slujbei de înmormântare.

Între alte personalităţi care au fost prezente la ceremonia funerară s-au numărat Aurelian Temişan, Vasile Muraru, precum şi primul soţ al artistei, actorul şi regizorul Dan Puican, dar şi fostul fotbalist Rică Răducanu.

stela popescu

Sursa: Pro TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here