Angajaţii unei instituţii de stat au înroșit liniile erotice cu telefoanele de serviciu/Cine i-a dat de gol

În loc să aibă în permanență grijă de copiii bătuți de soartă, angajații unei direcții pentru protecția copilului își faceau timp pentru propria distracție pe bani publici. Și nu orice distracție. Ei și-au folosit de nenumărate ori telefoanele de serviciu pentru a apela linii erotice.

Este vorba de mai mulți angajați ai Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectia Copilului Vaslui. Mai multe telefoane de serviciu au fost folosite pentru apeluri la tot felul de linii taxate special, inclusiv la linii erotice, potrivit unui raport al Curtii de Conturi, dupã un control care a verificat modul în care s-au cheltuit banii publici anul trecut, potrivit vremeanoua.ro.

“S-au efectuat plãti, în 2016, peste abonamentul lunar pentru diverse servicii pe mobil, care nu se justificã, neavând legãturã cu activitatea institutiei (internet tarifat Mobil Extra, servicii cu suprataxã – SMS intensiv în retea si în alte retele), divertisment, apeluri si SMS-uri internationale, apeluri si servicii internet în roaming utilizate de salariati care nu au efectuat deplasãri externe sau au atributii pe proiecte de colaborare, în sumã de 28.249 lei”, se aratã în raportul Curtii de Conturi.

DGASPC Vaslui plătește nu mai putin de 365 de abonamente de telefonie mobilă, în condițiile în care, săptămâna trecută, salariații instituției au protestat în stradă pentru că nu și-au primit salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here